vrijdag 17 maart 2017

De Lork: vrijdag


Deze morgen sliepen de kindjes wat langer…. Het was toch 7u. :-D

We kregen opnieuw een heel lekker ontbijt met donuts voor wie wilde.  We dronken verse warme chocolademelk en dit was aan de mondjes te zien.

Daarna trokken we ons terug in onze eigen kamer om onze valiezen te maken.  Sommigen moesten erop gaan zitten, maar kregen hierbij de hulp van de juf. Ze hielpen elkaar om de slaapzakken op te rollen.  Door het betere teamwork slaagden we erin om de kamers op tijd vrij te krijgen. We deden voor de laatste keer onze vuile schoenen aan en speelden het leuke ZEESLAG-spel.  Als afsluiter mochten we dansen met de juf, vrij spelen of oefenden we voor trefbal.  Ons laatste middagmaal was barbecue met frietjes. MMMMMMMMMmmmmmm.  Als dessert kregen we een overheerlijk ijsje.  De buikjes waren gevuld en de valiezenkoers kon beginnen.  Nog een laatste spelletje galgje met juf Joke terwijl alle koffers in de bus gestoken werden.  Op de bus was het redelijk stil. ;-)

Met enige vertraging konden de mama’s en papa’s hun kinderen terug knuffelen.  Veel plezier met jullie kleine/grote spruitjes en ze zullen heel wat te vertellen hebben. Tot maandag lieve kindjes.




















































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten